Impressum

Sivuston  osoite  on  http://www.saynatsalo.net

Ylläpitäjä  Juhani Niinistö
s-posti:  saykkijutut@gmail.com
Palautteita voi jättää myös numeron 0143742113  vastaajaan. Tekstiviestejä numeroon ei voi lähettää.

Sivuston  jutut  todennäköisesti  puhuttelevat  lähinnä  suurten ikäluokkien säynätsalolaisia  – tai heidän  taustastaan  kiinnostuneita.   Sivuilla on  Säynätsalon Sanomissa 2005 tai 2013:n jälkeen julkaistuja haastatteluja ja reportaaseja, jotka olin itse tehnyt.  Ja joitakin 50- ja 60-lukujen lehden juttuja.   Teemakuvassa  nähdään  Ison Laivasillan   jäännökset, kuvattuna kesällä 2007. Silta oli poistettu käytöstä 2005.

Sisällysluettelo etusivulla.

Jutut löytyvät myös  Archives -palkista  tallennusjärjestyksessä näille sivuille. Tänne  valikoimaani tavaraa on tulossa varmaan toista sataa, mutta tallentaminen kestää.

Kaikki yksittäisiin henkilöihin  liittyvä  aineisto on kertaalleen julkaistu Säynätsalon Sanomissa tai  aikanaan Säynätsalossa.  Vuoden 1967 jälkeen otetut valokuvat ovat vain itseni ottamia.  Tämän rajauksen takia jotkin  alkuperäisissä jutuissa olleet kuvat eivät ole mukana.

Henkilöhistoria on pääsääntöisesti  julkaisuvuoden tasolla.  Jutut heijastavat  julkaisuvuotensa käsitystä maailmanmenosta saarilla ja niiden ulkopuolella, sekä myös aikansa mediaolosuhteita saarilla.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s