Aluelehti ”Säynätsalon Sanomat”

”Saynatsalo.net” ei ole sidoksissa Säynätsalon Sanomiin, mutta suosittaa lehden tilausta. Lehti kertoo saarten ajankohtaisista aiheista, seuraa Jyväskylän kaupungin suhtautumista etäiseen lähiöönsä ja pitää yllä keskustelua Säynätsalon edunvalvonnasta.

Säynätsalon kunnan (loppui 1993) muistaville lehti on vielä silta eilisestä nykypäivään. Saarille muuttaneille se kertoo, millaisen ”ainutlaatuisen yhteisön raunioille” he ovat asettuneet asumaan.

Lehti on riippumaton. Nykyisellään lehdellä tai sen toimituksella ei ole liiketaloudellisia riippuvuuksia Jyväskylän kaupunkiin, saarten palveluntarjoajiin tai muihin yrityksiin saarilla.

Lehteä kustantaa Monexmedia Oy Jyväskylästä. Lehti ilmestyy vain paperilla, noin joka toinen viikko. Näköislehteä netissä tai muuta journalistista nettisatavuutta ei ole. Kaupallinen sivusto osoitteessa http://www.saynatsalonsanomat.fi

Tilaushinnat vuodelle 2022 ovat paikallisjakelussa Säynätsalon alueella 63.50 e, postin kautta 83.95 e. Tilauksen alkaessa kesken vuotta hinnoitellaan jäljellä oleva aika.

Linkki tilauslomakkeeseen.